1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όλοι όσοι θα επισκεφθούν την έκθεση 6-8 Νοεμβρίου 2019.
3. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας και μόνο έγκυρης συμμετοχής.
4. Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή συμπλήρωση και αποστολή των στοιχείων τους.
5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής στο εκθεσιακό κέντρο, με προσωπικά τους στοιχεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η αληθής και πλήρης συμπλήρωση των στοιχείων. Σε οποιανδήποτε άλλη περίπτωση η συμμετοχή θα θεωρηθεί άκυρη.
6. Οι νικητές των δώρων του διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν.
7. Οι νικητές των δώρων θα ανακοινωθούν στο site της Ergo Marathon Expo 2019.
8. Η παραλαβή του δώρου θα πραγματοποιηθεί είτε στην έδρα του δωροθέτη, είτε στην έδρα της διοργανώτριας εταιρείας, είτε με αποστολή του δώρου στη διεύθυνση του τυχερού νικητή με δική του χρέωση. Μετά την κλήρωση η εταιρεία Be-Best απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη.
9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση προσωπικών δεδομένων σε αρχείο που θα τηρείται από την εταιρεία Be-Best.
10. Η εταιρεία Be-Best διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αλλάξει μερικούς από τους όρους του διαγωνισμού, όπως επίσης και τα προσφερόμενα δώρα με άλλα αντίστοιχα ίδιας αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Be-Best, τηλεφωνικά στο 2102626267 και ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 – 17:00.
Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν εξαργυρώνονται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοικοι χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 χρονών, θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από το γονέα ή κηδεμόνα και στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα που έδωσε συγκατάθεση για τη συμμετοχή.